Welkom op de nieuwe website van PKN-Hardinxveld

Het is zover: de nieuwe website van onze kerk is een feit!

De enquête ‘Wat moet de nieuwe website volgens u/jou bevatten?’ leverde tientallen wensen en ideeën van gemeenteleden op. Goed nieuws: het is gelukt om bijna alle gegeven wensen te verwerken in de nieuwe website.

De nieuwe site oogt frisser en is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Nieuw is onder andere de mogelijkheid om diensten terug te luisteren. Een andere verandering is dat de aparte websites van de jeugddiensten en de GJV nu hun pagina binnen de website van de kerk hebben. Hierdoor is de eenheid beter zichtbaar. Op de homepage verschijnt nu meteen het actuele nieuws en de agenda met komende activiteiten. Ook verschijnt elke dag een inspirerende bijbeltekst op de voorpagina.

Het is de bedoeling om de site steeds actiever te gaan gebruiken. Pknhardinxveld.nl is dé plek om informatie te vinden over onze kerk en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en activiteiten!

Geef je reactie!
Wat vindt u / vind jij van de nieuwe website? Wat is (on)handig? Mist u / mis je nog iets? Zijn er suggesties? Laat het weten! Dan kunnen we als gemeente ook digitaal onze bezoekers zo goed mogelijk bedienen en een warm welkom heten.
Geef uw / je reactie via redactie@pknhardinxveld.nl. Alvast bedankt!

Geef een reactie