Jeugdkoor “Op Weg”

Reünie
Jeugdkoor “Op Weg” viert haar 40-jarig jubileum, daartoe wordt op zaterdag 21 juni 2014 een reünie georganiseerd voor alle (oud)leden, musici, dirigenten en overige betrokkenen. Hoort u tot deze groepen, dan nodigen wij u van harte uit. Onder genot van een hapje (BBQ) en een drankje is er vanaf 16.00 uur de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Opgeven kan t/m 14 juni.

Concerten ‘Creation sings’
Op vrijdag 27 juni en zaterdag 28 juni worden er concerten gehouden, om ons 40-jarig jubileum te vieren. De concerten vinden plaats in de Gereformeerde Kerk van Boven-Hardinxveld.
Aanvang: 20.00 uur
Deuren open: 19.30 uur
Kaarten: € 5,00 (tot 12 jaar € 2,50).
Opgave reünie en
kaarten: Fam. van Aken : 0184-612527
Email: 40jaar@jeugdkooropweg.nl.

Op de concertavonden zal onze nieuwe CD te koop zijn, voor slechts € 15,00. Meer informatie: check onze facebookpagina 40 jaar Op Weg of: www.jeugdkooropweg.nl

Wat informatie over “Op Weg”:
“Op Weg” is een Jeugdkoor, dit houdt in dat we leden hebben van 15 tot 35 jaar. Elke zondag oefenen we van 11.30 tot 13.00 uur, in de Jan Steenstraat 5, Boven-Hardinxveld.
Dit doen we in het achtergebouw bij de Gereformeerde Kerk, wat ook de “thuisbasis” is voor het koor. Het koor bestaat dan ook grotendeels uit Boven-Hardinxvelders.
Maar ook Giessenburgers en Neder-Hardinxvelders dragen al jaren hun steentje bij!

De afgelopen jaren is het aantal Giessenburgers en Neder-Hardinxvelders zelfs flink gegroeid!
En dat vinden we natuurlijk fantastisch!

Naast optredens hebben we elk jaar leuke activiteiten, georganiseerd door de OC (Ontspannings Commissie). Van Bijbelstudies tot workshops, van kleine uitstapjes tot gezellige weekenden weg. Zo hebben we als startactiviteit een dropping gehad en in het weekend van 20 oktober hebben we een fantastisch kamp gehad!

En: ook op dit koor geldt: “hoe meer zielen, des te meer vreugd”. Daarom wil ik iedereen, van (bijna) 15 tot 35 jaar, uitnodigen om eens langs te komen! Elke zondag ben je welkom v.a. 11.00 uur voor een bakkie koffie/thee en zoals eerder gezegd, daarna de repetitie.

Wij zijn “Op Weg”….jij ook?

Namens Jeugdkoor “Op Weg”,
Lesly Stuurman

Info: www.facebook.com/jeugdkoor.opweg.