Startweekend

De vakantie is voorbij. ledereen is al weer naar school en aan het werk, dus……het wordt tijd voor het startweekend!!!!!

Het startweekend is van 14 t/m 16 september.

Onderstaand de indeling van het weekend:

Vrijdagavond

Een spectaculair zeskamp voor de jeugd van 5 t/m 13 jaar in het Westpark. We beginnen om 18.30 uur aan de kant van de Brooshooftstraat en het duurt tot ongeveer 20.45 uur.Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken. Koffie en koek staat klaar.

Zaterdagmiddag

Loop – fiets puzzeltocht langs onze ambtsdragers. Het is een samengaan van een puzzeltocht, hier en daar wat eten, raadsels/puzzels oplossen en elkaar ontmoeten. Laat u verrassen en doe mee! Verzamelen om 13.30 uur bij de kerk, het is dus wel de bedoeling dat u op de fiets naar de kerk komt.

Zaterdagavond

Elkaar weer ontmoeten tijdens een etentje in de kerk. Deze gezellige maaltijd zal om 17.45 uur beginnen. ‘s Avonds om 19.15 uur zal de jeugd vanaf 15 jaar met elkaar weer richting strand vertrekken.

Zondagochtend

Start/thema dienst met muzikale medewerking van Niek de Groot. Aan deze dienst zullen een aantal gemeenteleden meewerken.

Wij nodigen jullie uit om de datum in de agenda te zetten en het aanmeldingsformulier in te vullen. Deze vindt u op de kaft van dit Contactblad. Wat is er mooier om met elkaar als gemeente op een spontane sociale manier elkaar te ontmoeten en een nieuw themajaar te beginnen? Neem gerust iedereen mee die mee wil doen, er liggen ook nog losse aanmeldingsformulieren in de kerk.

 

Reacties zijn gesloten.