voorstelling “Beloofd = Beloofd?!”

Graag willen wij het volgende onder de aandacht brengen:

Op zondagavond 18 november a.s. om 19.00 uur zal in de Wilhelminakerk (Blekersdijk 41, Dordrecht) de voorstelling “Beloofd = Beloofd?!” uitgevoerd worden door theaterteam Holy Bridge. De voorstelling is vooral gemaakt voor jongeren van 16 tot ongeveer 35 jaar. Het verhaal gaat over zes Nederlanders van verschillende generaties die op reis gaan naar het Heilige Land. Dit stuk gaat verder dan krantenknipsels of nieuwsberichten. De spelers tonen je hoe het conflict het dagelijkse leven van de mensen die hier wonen beïnvloedt.
In de voorstelling, die ongeveer een uur duurt, beleef je de reis van negen dagen van de reizigers. Elke speler brengt zijn eigen koffer vol ervaringen, ideeën en dromen mee. De reizigers nemen je mee op hun tocht door het Heilige Land waarin ze switchen tussen Israël en de Palestijnse gebieden. Elke ontmoeting eindigt met de vraag: geloof je in vrede?

Het theaterteam Holy Bridge is een onderdeel van het Holy Switch project. Holy Switch is erop gericht jongeren te informeren over de situatie in Israël en de Palestijnse gebieden. In het bijzonder is er aandacht voor de rol van religie en het leven van jongeren in deze regio. Dit project wordt mogelijk gemaakt door de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland (Kerk en Israël en Kerk in Actie) en uitgevoerd door JOP en Togetthere.

Vraag
Wie heeft er zin om mee te gaan naar die voorstelling? We willen vanuit onze kerk georganiseerd gaan, met de jongeren die er naar toe willen.
Voor opgave: meld je bij Marius (mdenbutter@kpnplanet.nl) of Stenny(cjstuurman@gmail.com)

Reacties zijn gesloten.