COV Laudate

COV Laudate in Hardinxveld-Giessendam zet in samenwerking met de Ichthusschool en de Rehobothschool in deze plaats een jeugd Matthäus-project op. Op de scholen worden lessen gegeven over de Matthäus Passion en kinderen die dit leuk vinden kunnen vervolgens meedoen aan een jeugdkoor dat op 24 maart 2018 mee kan zingen met een verkorte uitvoering van de Matthäuspassion.

Het jeugdkoor is ook toegankelijk voor andere kinderen van 9 – 15 jaar uit de omgeving van Hardinxveld-Giessendam.

Dus houd je van zingen en heb je dat altijd al eens samen met een orkest willen doen en vind je de Matthäus Passion van J.S. Bach stiekem best mooi? Grijp dan je kans en meld je aan voor het jeugd Matthäus-project van COV Laudate in Hardinxveld-Giessendam en zing op 24 maart 2018 mee met de uitvoering van de Matthäuspassion in Papendrecht.

Je doet op maandagavond 27 november auditie bij de dirigent van het koor Niels Kuijers. Hij kijkt of je stem geschikt is voor het jeugdkoor In de periode van januari tot maart 2018 oefen je elke maandagavond van 19.00 tot 19.45 Voor opgave of vragen mail Coby Korevaar: cobykorevaar63@gmail.com