Activiteiten

Wij zijn een actieve gemeente. Jong en oud ontmoet elkaar ook door de week op verschillende kringen en clubs. Met elkaar wordt de bijbel bestudeerd en wordt gepraat over vragen waarmee christenen in deze tijd worden geconfronteerd. Deze ontmoetingen ondersteunen het geloof en versterken de onderlinge band, waardoor we samen leren om meer en meer een gemeente te zijn zoals Jezus die bedoeld heeft.

Ook op andere manieren ontmoeten wij elkaar. Denk aan een de jaarlijkse strandwandeling, het jeugdkamp en seniorenuitjes, creatieve en sportieve activiteiten bij de start van het seizoen, een kerstmarkt of zomerse fietstochten.

Kijk voor meer informatie over clubs, catechisatie, Soos 20+, 7+1, gespreksgroepen en bijbelkringen op de pagina ‘jeugd‘.

De Escaperoom in Dordrecht

Op zondag 28 januari 2018 zijn we met de jongeren van What’s Up naar Dordrecht geweest. We zijn naar de haven van Dordrecht gegaan om mee te doen aan een Escaperoom, of beter gezegd een Escapeboot. Het schip is een drijvende ‘Escape room’ namelijk. Bij een Escaperoom ben je bezig met het oplossen van puzzels, constant op zoek naar aanwijzingen en je moet hier samen  werken om uiteindelijk te ontsnappen. Dit is wel een bijzondere Escaperoom, het is namelijk bedoeld om mensen na te laten nadenken over het christelijk geloof. Alle mysteries die je daar gaat ontrafelen kunnen teruggekoppeld worden naar het geloof. Het is een leuke activiteit om te doen, of je nou wel gelooft maar ook als je nog niet precies weet wat je gelooft. Wij zijn ontsnapt, gaat het jou ook lukken? Groetjes, Linda den Breejen