Club voor groep 7 en 8

Het afgelopen seizoen is gebleken dat de groep kinderen bij De Spoorzoekers erg groot was. Het is natuurlijk erg fijn dat er zoveel kinderen naar de club komen, maar we hebben ervoor gekozen om het dit jaar iets anders aan te pakken.

De kinderen van groep 7 en 8 komen niet bij elkaar in Het Spoor, maar gaan de gemeente in! Met elkaar gaan we op donderdagavond om de week op bezoek bij een gemeentelid, echtpaar of gezin om daar te praten en actief aan de slag te gaan met een onderwerp. Club zoals je gewend bent, maar dan nét even anders, en ergens anders.

De club wordt gegeven op dezelfde avonden als De Spoorzoekers. Op de eerste avond zullen we kennismaken, en met elkaar bekijken hoe we een invulling gaan geven aan dit clubjaar. Want het is niet alleen nieuw voor de kinderen, ook voor mij is de club onbekend terrein.

Ik hoop je op de club te zien!

Kitty

PS: Mocht u dit lezen en zo’n gemeentelid, gezin, echtpaar zijn, waar wij een avond op bezoek mogen komen, dan hoor ik dat graag! Neem dan even contact op via 06-53508595 of mailkitty89@gmail.com. Met elkaar kijken we dan hoe we er een geslaagde avond van kunnen maken.