Digitaal koffiedrinken

Na een geslaagd experiment een aantal weken geleden willen we met Pinksteren weer digitaal koffiedrinken na de dienst. Gewoon even laagdrempelig bijkletsen voor jong en oud. Tegelijkertijd bieden we de gemeente de mogelijkheid om de doopouders online te feliciteren. Dat kan door een felicitatie achter te laten via: https://padlet.com/jeugdouderling1/doop.

Hoe gaan we dit doen? Na de kerkdienst op 23 mei kan iedereen die mee wil doen inloggen via onderstaande knop:

Je komt eerst terecht in de wachtruimte waarna de gastvrouw/heer je toegang zal geven tot het digitale ontmoetingscentrum van de Stationskerk. Als de groep te groot is om makkelijk met elkaar te kunnen praten, wordt de groep opgesplitst in kleinere groepen. We kletsen ongeveer 10/15 minuten in groepjes waarna iedereen automatisch terugkomt in de digitale ontmoetingsruimte.

Dit moment gebruiken we om de doopouders te feliciteren waarna er de mogelijkheid is om nog een keer voor 15 minuten uiteen te gaan in kleine groepjes. Deze groepjes sluiten vervolgens zelf af en gaan virtueel naar “huis”.

Probeer het eens! Je hoeft echt geen uur te blijven hangen. Het gaat om de ontmoeting en je zult zien dat het je goed zal doen om elkaar weer eens te spreken!