SLINGELANDFESTIVAL 16 – 18 JUNI 2017

Goudriaan 8 juni – Het Slingeland festival gaat weer terug naar de roots! Het festival vindt plaats van 16-18 juni aan de Slingelandse plassen in Goudriaan. Het festival presenteert een uitgebreid programma met een filmavond, de Nacht van Gebed van Open Doors, kampvuuravonden en een aanbiddingsconcert met LEV. Natuurlijk kan ook de zondagmiddagdienst niet ontbreken. Het Slingeland festival heeft als doel om kerken binnen de Alblasserwaard met elkaar te verbinden en mensen met elkaar in contact te brengen.
 
Programma
Het thema van het Slingeland festival is GENIET! Dit zal zeker aan de orde zijn bij het veelzijdige programma. Op vrijdagavond trappen we af met de film De Uitnodiging, de verfilming van de bestseller The Shack. Na de kampvuuravond met zang en inspiratie start de Nacht van Gebed. In diverse rondes wordt de hele nacht gebeden voor christenen in vervolging, waarna zaterdagmorgen om 6.00 uur de nacht afgesloten wordt met een ontbijt.
Op zaterdagmiddag nodigt Carla Vis de jonge kinderen uit bij haar voorstelling ‘Je bent uitgenodigd’! Waar na Hanneke en Gert-Jan Scherff een optreden verzorgd met de Alblasserwaardse Amazing kids, teens & voices. Na een familie snackmoment is er een prachtig aanbiddingsconcert van LEV, met aansluitend een kampvuuravond.
Zondagmiddag 18 juni wordt het weekend traditioneel afgesloten met een openluchtdienst onder leiding van Praisy Pianos en Wim Hoddenbagh. De gezinsdienst begint om 14.30 uur, neem je eigen picknickkleedje of stoel mee. Bekijk voor het volledige programma www.slingelandfestival.nl.
 
Slingeland festival
Het Slingeland festival is een interkerkelijk festival waar het evangelie van God op verstaanbare wijze wordt doorgegeven en er ruimte is om relaties op te bouwen. Het festival heeft als doel om mensen uit verschillende kerken binnen de Alblasserwaard met elkaar te verbinden en toe te rusten. Vanuit deze positie mogen zij tijdens en na het festival een getuige zijn van Christus, voor de mensen in de Alblasserwaard die Hem nog niet kennen.