Sponsorwandeling in Giessenburg voor Open Doors

Op 9 september vindt in Giessenburg een sponsorwandeling plaats. Het geld is bestemd voor vervolgde christenen in India. Met name christelijke vrouwen hebben het zwaar, omdat zij door hun familie worden mishandeld of verbannen vanwege hun geloof. Vaak hebben ze geen opleiding genoten en zijn ze werkloos en arm.

De sponsorloop is een initiatief van Women to Women, het vrouwennetwerk van Open Doors. Open Doors biedt christenvrouwen in India onder meer beroepsstrainingen. Daarnaast helpt Open Doors hen om bijvoorbeeld een bedrijfje op te starten.

We starten om 9.30 uur in Hervormd Centrum ‘De Rank’ (Dorpstraat 57) met koffie/thee en een gezamenlijke opening. Daarna gaan we wandelen door een prachtig stukje van de Alblasserwaard. Langs het pittoreske riviertje de Giessen, over bruggetjes, langs molens en weilanden vol koeien. Langs de route zijn er enkele stops om iets te nuttigen en met elkaar te praten of te bidden voor de vervolgde christenvrouwen in India. Na afloop staat er een welverdiende lunch klaar. De route is ca. 10 kilometer. Een echte uitdaging!

Tijdens de wandeling ga je de uitdaging aan om 10 kilometer te wandelen. Een tweede uitdaging is het werven van sponsorgeld. De bedoeling is dat iedere deelnemer voor de start van de wandeltocht zoveel mogelijk sponsors zoekt en hiermee een mooi bedrag inzamelt voor de vrouwen in India. Het minimale sponsorbedrag is €75,-.

Naast het sponsorbedrag vragen we van iedere deelnemer €15,- inschrijfgeld. Hiervoor krijg je een mooie georganiseerde wandeling, heerlijke versnaperingen onderweg en een lunch na afloop.

Ook meelopen voor dit goede doel? Meld u aan op www.opendoors.nl/walk of neem contact op met de werkgroep Giessenburg tel.: 0184-636100, email: wtw.giessenburg@gmail.com