Benefietconcert voor Bright Star Education

The Passion

Op 19 maart wordt in de Gereformeerde Kerk aan Stationsstraat 20 in Hardinxveld-Giessendam het belevingsconcert ‘The Passion’ uitgevoerd.
U kent ‘The Passion’ ongetwijfeld van de televisie. Jaarlijks wordt deze uitgevoerd in eigentijdse muziek en met elkaar verbonden met het Bijbelse verhaal zoals wij dat kennen.
Op 19 maart speelt de Hardinxveld-Giessendamse band ‘4Tune’ de nummers die in ‘The Passion’ van 2013 te horen en te zien waren, waarbij door vertellingen het verhaal en de beleving compleet worden gemaakt. Het belooft een prachtige avond te worden waarbij we stil staan bij het lijden, de kruisiging en de opstanding van Jezus. Kom ook kijken, luisteren en beleven.
De toegang voor deze avond kost € 7,50 per kaart, inclusief een gratis consumptie. Kaartverkoop uitsluitend aan de deur op de betreffende avond, reserveren is helaas niet mogelijk. De gehele opbrengst van deze avond komt ten goed aan de stichting ‘Bright Star Education’, het weeshuis en de school in Pune, India, waar ‘onze’ stichting ‘Bright Star Nederland’ zich voor inzet.
Er is heel hard een personenbusje nodig om de kinderen van het weeshuis veilig naar school te kunnen brengen. Wij willen er, middels verschillende acties, voor zorgen dat er voldoende geld wordt ingezameld om dit busje te kopen. Toegang vanaf 19.00 uur, zaal open om 19.30 uur, start programma om 20.00 uur. Einde programma ongeveer 21.30 uur, waarna er nog gelegenheid is voor een ontmoeting en het nuttigen van een consumptie.

Reacties zijn gesloten.