Bestemming Avondmaalscollecte 10 mei 2015

In 1999 werd het Tamar Center opgericht met het verlangen om hoop te bieden in de enorme rosse buurt in de stad. Om door liefde en Bijbelse principes genezing te brengen, om onderwijs en werk te bieden aan vrouwen die het werk en een leven in de prostitutie achter zich willen laten.
Door de jaren heen is het Tamar Center steeds meer gegroeid, waardoor Tamar nu de mogelijkheid heeft om steeds meer vrouwen te bereiken. Vandaag de dag heeft het Tamar Center twee centra in Pattaya en onlangs twee centra in het Noord-Oosten van Thailand geopend.
Het Tamar Center is onderdeel van Jeugd met een Opdracht (Youth With a Mission (YWAM) Thailand) en geregistreerd onder Project L.I.F.E.
Vanuit Nederland wordt het Tamar Center ondersteund door Stichting Tamar Center Thailand.
Het Tamar Center wil de vrouwen een alternatief bieden voor het huidige werk dat zij in de bars verrichten als prostituee. Dit is dan ook de kern van het werk dat wij verrichten. Om dit doel te behalen organiseert het Tamar Center verschillende activiteiten. Deze activiteiten ondersteunen de vrouwen in de opbouw van een nieuw leven.

Meer informatie vindt u op http://www.tamarcenter.org/nl/home

Reacties zijn gesloten.