Bijzonder benefietconcert in Sliedrecht op 19 september

Als het leven soms pijn doet… één zin, één liedtitel. Woorden die raken! Ontroerende momenten tijdens een cd-opname en indrukwekkende ervaringen tijdens de concerten waarmee ‘Deo Cantemus’ de cd ‘Duizend kleuren’ presenteerde. Deze cd werd geproduceerd ten bate van de stichting Als kanker je raakt. Als het leven soms pijn doet… één zin, één liedtitel en tegelijk komt er een wereld aan ervaring in mee. Een ervaring die door velen herkend wordt. In elk geval wordt die ervaring gedeeld door hen die weten wat het betekent als kanker je raakt. Dan is het niet ‘als het leven soms pijn doet’, dan dóet het leven pijn en dan gáát de storm tekeer. Als kanker je raakt… dan gebeurt er dus iets: met jezelf en met de mensen om je heen. Dat hebben de koorleden van ‘Deo Cantemus’ ook ervaren. Het raakt hen namelijk als mensen te maken krijgen met een levensbedreigende ziekte. En daarom gingen ze aan de slag met die bijzondere missie en maakten ze de cd ‘Duizend kleuren’. Veel cd’s zijn over de toonbank gegaan! En daarom wil het koor dit mooie project afronden. Dat doet ‘Deo Cantemus’ opnieuw met een benefietconcert ten bate van de stichting “Als kanker je raakt”. Beleef het mee, zing mee, ervaar de passie van koorleden en musici en draag zo bij aan het goede doel! Want kanker raakt ons allemaal!

Datum & tijd: zaterdag 19 september 2015, aanvang 19.30 uur. Locatie: Grote Kerk, Sliedrecht.
Toegang: de toegang is vrij; er wordt een collecte gehouden voor het cd-project ‘Duizend kleuren’ ten bate van Als kanker je raakt.

Medewerkenden: Christelijk Gemengd Koor ‘Deo Cantemus’ o.l.v. Cor de Haan; Christelijk Jong Mannenkoor ‘Jubilate’ o.l.v. Lennert Knops; André de Jager (orgel) en blaasensemble ‘Quintessenza’.
Voor meer informatie: www.deocantemus.nl. (hp)

Reacties zijn gesloten.