Gespreksgroep 20+

Vind je het fijn om met andere gemeenteleden over het geloof te praten en op deze manier van elkaar te leren en je geloof te verdiepen? Wellicht is de Gespreksgroep 20+, die binnenkort weer start, iets voor je. Deze gespreksgroep richt zich op de leeftijd van ongeveer 20-35 jaar, maar iedereen is van harte welkom.

Bij de gespreksgroep wordt eens in de vier weken ‘s avonds gesproken over het geloof. De ene keer gebeurt dat aan de hand van het boekje ‘Als ik op zondag wakker word’ (André F. Troost), de andere keer gaat het over zelf ingebrachte onderwerpen. De bijeenkomsten vinden plaats in de pastorie aan de Stationsstraat. De leiding is in handen van Thea Bakker en Riet van der Plas.

Binnenkort vindt de eerste avond plaats, waarop tevens vervolgdata afgesproken worden. Zodra deze data bekend zijn, verschijnen ze op deze website onder het menu Jeugd > Gespreksgroepen.

Interesse?
Voor meer informatie kun je terecht bij Thea Bakker, tel. 0184-612796. Aanmelden voor de Gespreksgroep 20+ kan ook door een mailtje te sturen naar predikant@pknhardinxveld.nl.

Reacties zijn gesloten.