Kerk-School-Gezinsdienst

Op zondag 26 januari zal weer de jaarlijkse Kerk, School en Gezinsdienst worden gehouden.

Het thema dit jaar is: Had je dat gedacht?

In de week van 20 t/m 24 januari zal er op school aandacht besteed worden aan dit thema. De hele Bijbel door kunnen we ons verwonderen over de wonderen van God en de onverwachte wegen die God met ons gaat. Van hieruit is het thema ‘Had je dat gedacht?’ ontstaan. Vanuit deze gedachte zullen de kinderen de hele week op school diverse verhalen horen waarin het leven van Jezus centraal staat. Van kribbe tot kruis.

De week wordt afgesloten met een kerkdienst waarin het thema centraal zal staan. De kerk zal dan ook leuk versierd zijn met de knutselwerken die de kinderen op school hebben gemaakt. De voorganger in deze dienst is onze eigen predikant, Ds. Spies-Muis. Er is kindernevendienst voor kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool.

De opbrengst van de collecte is bestemd voor de stichting Bartiméus. Deze stichting zet zich in voor alle mensen in Nederland die slechtziend of blind zijn. Ook als ze een meervoudige beperking hebben of problemen ervaren met zien door bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel. Met 1.800 medewerkers en ruim 800 vrijwilligers stelt zij alles in het werk om mogelijk te maken dat mensen met een visuele beperking het leven kunnen leiden dat bij hen past.Wilt u meer informatie over deze stichting, kijk dan op www.bartimeus.nl.
De commissie Kerk, School en Gezin
Jacqueline, Kitty en Chris

Bijbel leesrooster voor thuis voor de week van 20 t/m 24 januari:
Maandag 22 jan; Lukas 2: 1-21
Dinsdag 23 jan; Lukas 2: 41-52
Woensdag 24 jan; Lukas 5: 1-11
Donderdag 25 jan; Lukas 18: 35-43 en/of Marcus 10: 46-52
Vrijdag 26 jan; Lukas 23: 26-48 (eventueel aangevuld met Lukas 24: 1-12)

 

 

Reacties zijn gesloten.