Kerstgezinsdienst

Zondag 22 december as. zal om 17.00 uur het kerstspel ‘De Kerstnar’ worden opgevoerd door de kinderen van de club ‘de Spoorzoekers’ in onze kerk.

Het wonderlijke kerstverhaal gaat over een kerstnar, die alles weggeeft wat hem lief is, zijn bloem, zijn belletjes en zijn narrenmuts en met lege handen bij de nieuwe Koning aankomt. En samen met deze nar verbaas je je erover dat de Koning die hij zoekt het Kindje Jezus blijkt te zijn. Ook neemt de nar je mee in zijn verwondering wanneer hij op het punt komt, waarop hij denkt alles verloren te hebben, omdat hij geen geschenken meer te geven heeft. Maar juist dan krijgt hij wat hem het meest lief is, en waarnaar hij erg verlangt: ‘Wijsheid’.
Tussen de scenes in zingen we met elkaar bekende kerstliederen en zal er een gedicht over tien kaarsjes uitgebeeld worden. Deze uitvoering is geschikt voor jonge kinderen Er is geen oppas, dus neem iedereen maar mee in de kerk. En als je kindje het te lang vindt duren, kan je altijd even naar de ontmoetingsruimte lopen.

De kerstgezinsdienst duurt ongeveer een uur en aan het eind is er een verrassing voor de kinderen.
Jullie komen toch ook en neem vooral veel vrienden en familie mee naar deze mooie kerstuitvoering.

Reacties zijn gesloten.