Klus gaat van start!

Vanaf eind vorig jaar is er een klusteam dat plannen heeft gemaakt voor het opknappen van de entree, garderobe, ontmoetingsruimte en de beide zalen. Als we een gastvrije gemeente willen zijn, met een open deur, dan is het ook belangrijk dat de entourage vriendelijk en uitnodigend is. Het klusteam heeft eerst gebrainstormd en alle mogelijke optie bedacht. Daarna was het natuurlijk belangrijk om te kijken wat wenselijk en haalbaar is. En tot slot was daar ook nog de penningmeester die het potje met de centen beheert.
Het opknappen zal in fases gaan gebeuren. Als eerste zullen de toiletten en de garderobe aan de beurt zijn. En daarop volgend worden de beide zalen van een fris laagje verf voorzien, komt er nieuwe raambekleding en in de grote zaal een mooie nieuwe kastenwand. Half maart zullen de eerste voorbereidingen getroffen worden en eind maart zult u daadwerkelijk ook iets gaan merken van de werkzaamheden. We houden u hier uiteraard van op de hoogte!
Heeft u vragen of suggesties? Laat ze weten aan een van de leden van het klusteam: Cor Tromp, Ad Klop, Martin Brouwer, Jan van Dis, Tabita Visser, Lia Bakker, Tessa Besems en Monique Huisman

Reacties zijn gesloten.