Openluchtdienst 30 juni om 15.00 uur

Openluchtdienst

 30 juni is er weer een openluchtdienst op de groenstrook aan de Merwedestraat. Voorganger is Ds. van Blijderveen uit Hardinxveld. Als Zendingspredikant (net terug van een GZB-opdracht in Cuba) zal hij zich helemaal in z’n element voelen bij het gekozen thema voor deze dienst: ”Geloven zonder grenzen”. Muzikale medewerking wordt verleend door het Jeugdkoor “Op Weg”, uit Boven-Hardinxveld. De aanvang is 15.00 uur!!

 Zoals inmiddels al enkele jaren te doen gebruikelijk: zelf stoel of kleed meenemen! Bij slecht weer wijken we uit naar de Vrijgemaakte Kerk: “De Bron” (Maasstraat 1).

 Vanaf dit jaar wordt deze dienst niet alleen door de werkgroep van onze Kerk georganiseerd maar met een aantal Kerken samen, te weten: de Missionaire Werkgroepen/Zendings commissies van de Hervormde Kerk, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Nederlands Gereformeerde Kerk en de Christengemeente. Op missionair gebied worden er al meerdere activiteiten gezamenlijk georganiseerd zoals een kraam op de braderie, het blad wat met Pasen huis-aan-huis is bezorgd, de tentdienst rond Koningsdag.

 Mooi dat we, ondanks onze verschillen, als Kerken van Hardinxveld naar buiten mogen treden: niet de nadruk leggend op de verschillen maar op Diegene die ons allen samenbindt: Jezus Christus onze Heer en Heiland!!

Reacties zijn gesloten.