Ochtendwandeling 7 april 2013 vanaf 08.00 uur

Tijdens de laatste wijkavond is het jaarthema ‘Omzien naar elkaar’ vertaald naar een praktische invulling; Hoe kunnen we onze eigen talenten inzetten ten gunste van de ander binnen of buiten onze kerk.  Op één van de wijkavonden kwam het idee naar voren om een keer vóór de eredienst met elkaar een wandeling te maken. Misschien niet direct het invullen van een hulpvraag, maar wel een manier om de band als gemeente op een ontspannende manier te laten groeien. Daarnaast mogen we genieten van de prachtige natuur die aan ons voorbij trekt en langzaam wakker wordt. Het alternatief is dat je een uur langer in je bed blijft liggen….

De duur van de wandeling, die we vanwege het koude weer op 24 maart hebben afgelast, is ongeveer een uur. Verschil in tempo zal er ongetwijfeld zijn, dat is niet erg. Bij terugkeer in de kerk zal er nog genoeg tijd over zijn voor een bak koffie of thee met een krentenbol voordat de dienst aanvangt.

Graag nodigen wij u uit om op zondag 7 april vanaf 8.00 uur met ons mee te lopen. We verzamelen in de kerk. Vooraf opgeven is niet noodzakelijk, maar maakt het voor ons als organisatie wel wat makkelijker. Mocht de wandeling niet doorgaan dan wordt u hiervan ook gelijk op de hoogte gebracht. Graag zien we daarom uw aanmelding met naam en tel.nr. tegemoet op; peter@huizehuisman.com

Wilma, Hannie en Peter

Reacties zijn gesloten.