Paasbrunch zondag 31 maart

paasbrunchPasen komt er weer aan. Deze belangrijke gebeurtenis vieren we dit jaar ook met een paasbrunch! Dit initiatief is ontstaan op een van de wijkavonden met het idee om op een leuke manier samen te komen. Na de morgendienst op Eerste Paasdag, zondag 31 maart 2013, bent u/jij van harte welkom in de ontmoetingsruimte om van een heerlijke brunch te genieten en elkaar te ontmoeten.

Omzien naar elkaar
Deze brunch wordt niet alleen voor de eigen gemeenteleden georganiseerd, jong en oud, maar ook voor mensen in onze omgeving die we hiermee kunnen verrassen, bijvoorbeeld omdat zij eenzaam zijn of Pasen zonder familie of vrienden moeten doorbrengen. Vanuit de gedachte van het jaarthema ‘omzien naar elkaar’ willen we hen op deze manier een ‘uitje’ bieden en de gelegenheid geven andere mensen te ontmoeten.
Ken je iemand die we hiermee blij kunnen maken? Geef de na(a)m(en) door aan M.A. Rietveld. Wij nodigen deze mensen dan persoonlijk uit en zorgen ervoor dat zij indien gewenst opgehaald en thuisgebracht worden.

Vrijwillige bijdrage
We hopen dat we deze brunch met elkaar mogelijk kunnen maken. Daarom staat er nu al een collectebus in de ontmoetingsruimte voor vrijwillige bijdragen. Daarnaast staat een doos waar je alvast vrijblijvend meegebrachte (houdbare) boodschappen in kunt leggen.

Meld je aan!
Kom genieten van deze brunch en gebruik deze gelegenheid om dichter bij elkaar te komen! Geef je op door een mail te sturen naar (adres verwijderd) met vermelding van:

  • Naam;
  • Met hoeveel personen je komt;
  • Of je bereid bent om iets te maken of mee te nemen en zo ja, wat voor eten of drinken (Eventuele boodschappen die je al eerder in de hierboven genoemde doos in de ontmoetingsruimte legt, hoef je bij de aanmelding niet meer aan te geven.)

Of vul het aanmeldstrookje in, dat je in het Contactblad en in de ontmoetingsruimte vindt. Opgeven kan tot en met zondag 24 maart a.s.

We hopen op een mooie, gezellige en dankbare brunch!

Paula, Willemijn, Marijke en Moniek

Reacties zijn gesloten.