Paasbrunch zondag 5 april

Pasen komt er weer aan. Deze belangrijke gebeurtenis vieren we niet alleen met kerkdiensten, maar ook met een heerlijke paasbrunch! Na al twee geslaagde versies van deze brunch willen we dit jaar weer een paasbrunch organiseren. Na de morgendienst op Eerste Paasdag, zondag 5 april, bent u/ ben jij van harte welkom in de ontmoetingsruimte om van een heerlijk paasmaal te genieten en elkaar te ontmoeten.

Deze brunch wordt niet alleen voor de eigen gemeenteleden georganiseerd, jong en oud, maar ook voor mensen in onze omgeving die daar behoefte aan hebben, bijvoorbeeld omdat zij eenzaam zijn of Pasen zonder familie moeten doorbrengen.

Ken je iemand die we hiermee blij kunnen maken? Geef de na(a)m(en) door aan M.A. Rietveld (rietveldmarijke@hotmail.com / 06-13692531). Wij nodigen deze mensen dan persoonlijk uit en zorgen ervoor dat zij indien gewenst opgehaald en thuisgebracht worden.

Meld je aan!
Geef je op voor de brunch door een mail te sturen naar rietveldmarijke@hotmail.com met vermelding van:
Naam
Of je bereid bent om iets te maken of mee te nemen en zo ja, wat voor eten of drinken.
Eventuele speciale eet-/dieetwensen.

Of vul het aanmeldstrookje in, dat u in de ontmoetingsruimte vindt. Opgeven kan tot en met zondag 29 maart a.s.

Vrijwillige bijdrage
We hopen dat we deze brunch met elkaar mogelijk kunnen maken. Daarom staat er nu al een collectebus in de ontmoetingsruimte voor vrijwillige bijdragen.

We hopen op een mooie, gezellige en dankbare brunch!

Paula, Willemijn en Marijke

Reacties zijn gesloten.