Schoenendoosactie 2012

Het is weer tijd voor de actie schoenendoos of wel actie 4 kids.

Ook dit jaar zouden we als kerk weer graag meedoen aan de schoenendoos actie 2012. Dit jaar gaan de dozen naar Armenië, Malawi, Oeganda, Togo, Sierra Leone, Ukraïne en Zambia.

De dozen zijn bedoeld voor kinderen in oorlogskampen of vluchtelingenkampen die dus zelf niets of zeer weinig meer hebben.

Wat is de bedoeling?

Er worden schoenendozen versierd en gevuld met klein speelgoed, schriften en/of bloknootjes, een pen/potlood, kleurpotloden/stiften, shampoo, tandenborstel, tandpasta en een knuffel en/of spelletje. Als de doos gevuld is, wordt er als laatste een Bijbelverhaal in hun eigen taal toegevoegd.

Zou u/jij mee willen helpen met het bij elkaar brengen van de spullen? Aan het verzenden van de dozen zijn overigens ook kosten verbonden: 5 euro per doos.

Inleveren
Zondag 28 Oktober en 4 November kunnen spullen worden ingeleverd in de kerk. Tevens staat er dan een doos klaar voor de financiële steun. Bent u niet in staat zelf de spullen naar de kerk te brengen maar wilt u wel een bijdrage leveren, neem dan contact op met onder genoemde persoon.

Gevraagd:
Woensdag 7 november is er hulp nodig om de dozen in te pakken van 9.00–11.30 uur.
Kunt u helpen, wilt u zich dan bij mij opgeven?

Wilt u meer weten over deze schoenendoos actie dan is er informatie te vinden op: www.actie4kids.org.
Marjan de Ruiter,    Tel:617025, Email: j.m.de.ruiter@planet.nl

 

 

Reacties zijn gesloten.