Slingelandfestival te Bleskensgraaf van 26 t/m 28 juni 2015

Slingeland festival Sta op en Schitter – Slingeland festival
Bleskensgraaf 13 mei – Jaarlijks wordt het Slingeland festival gehouden in het laatste weekend van juni. Dit jaar vindt het festival plaats van 26 tot en met 28 juni op het Melkwegplein in Bleskensgraaf. Het festival presenteert een uitgebreid programma met seminars, een kindermorgen, ouder-tiener programma’s en concerten. Het Slingeland festival heeft als doel om kerken binnen de Alblasserwaard met elkaar te verbinden en mensen met elkaar in contact te brengen.
Programma
Het Slingeland festival is dit jaar weer veelzijdig. Met meerdere tenten op het festivalterrein kunnen bezoekers kiezen tussen verschillende programmaonderdelen. Op vrijdagavond trapt het festival af met Amazing kids & teens onder leiding van Hanneke en Gert-Jan Scherff met vervolgens een optreden van All in One en Arie de Rover zet de mensen tot omtrent het festivalthema ‘Sta op en Schitter’.
De zaterdag is als vanouds een drukke dag. De dag begint met een leuk en leerzaam programma voor kinderen met spel, toneel en zang. Daarnaast is er een seminar over rust door Janneke de Leede, een seminar over opvoeding door orthopedagoog Bert Reinds en een jongerenwerkerstraining door Giovanni Veldhuis van Youth Alive. ’s Middag is er een programma verzorgd door de 4e Musketier voor vaders en hun tienerzoon of dochter (10-17 jaar) en een karaktertrack (17+). De moeders kunnen zich met hun tienerdochter heerlijk laten verwennen door een programma georganiseerd door BUtogether. Na de boys en girls only voor de jong volwassenen luidt Remco Hakkert met een koor de avond in. Waarna iedereen welkom is bij de kampvuuravond verzorgt door Wim Hoddenbagh, de directeur van de 4e Musketier.
Op zondag 28 juni wordt het weekend traditioneel afgesloten met een middagdienst in de grote tent onder begeleiding van Praisy Pianos en Tiemen Westerduin. Voor het zaterdagmiddag programma is aanmelden via de website verplicht. Het complete programmaoverzicht is te bekijken op www.slingelandfestival.nl.

Het Slingeland festival is een interkerkelijk festival waar het evangelie van God op verstaanbare wijze wordt doorgegeven en er ruimte is om relaties op te bouwen. Het festival heeft als doel om mensen uit verschillende kerken binnen de Alblasserwaard met elkaar te verbinden en toe te rusten. Vanuit deze positie mogen zij tijdens en na het festival een getuige zijn van Christus, voor de mensen in de Alblasserwaard die Hem nog niet kennen.

Reacties zijn gesloten.