Slotconcert Gospelkoor Chananja op 6 april in “De Bron”.

Eind maart tourt Gospelkoor Chananja door België met een speciaal avondvullend programma. Het thema van dit programma zal zijn: A Dieu (Met God). Het wordt een avond met muziek, dans, sketches, filmpjes, meezingen en nog veel meer. We nemen u mee op een treinreis. De treinreis van het leven, waarin we het publiek uitnodigen om daarin met ons mee te reizen. Zitten we wel op het juiste spoor?! Vergezichten.. Tunnels.. Medepassagiers.. Onze bestemming & Bestuurder..  Kortom: een bijzondere reis; om ieder bewust te maken van zijn of haar eigen reis! Samen onderweg!

Nu zullen wij D.V. 6 april dit programma als slotconcert in ‘De Bron’, Maasstraat1 te Hardinxveld-Giessendam geven! Dit zal in de regio Alblasserwaard de gelegenheid geven ook te komen kijken, i.p.v. naar België af te hoeven reizen. Bij deze zijn jullie van harte uitgenodigd om te komen kijken! Kaartjes voor deze avond kosten €5,- per stuk, zijn incl. een consumptie en zijn te reserveren via: slotconcert@live.nl
Graag aangeven per mail of gelijk betaald wordt, dit kan door het bedrag over te maken op rek.nr. 82.72.23.803, t.n.v. Gospelkoor Chananja, o.v.v. Kaartje(s) Slotconcert, of de keuze bestaat de avond zelf contant & gepast te betalen bij ophalen van de kaartjes.
De aanvangstijd is 20:00; kaartjes ophalen (& betalen) echter voor 19:45! Dit om vertraging te voorkomen. Er zal een pauze zijn om een consumptie te nuttigen.

Voor meer info over de tour, of andere zaken rond Chananja verwijs ik u door naar: www.chananja.com  Ook kan er bij vragen gemaild worden naar: info@chananja.com
Chananja

Reacties zijn gesloten.