Stamppotavond 28 januari 2017

Stamppotavond

Na twee succesvolle edities in de afgelopen jaren kregen we regelmatig de vraag of we nog eens zo’n gezellige avond wilden organiseren. Daarom, terug van weggeweest en gezelliger dan ooit: de Stamppotavond! U kunt een ouderwets gezellige avond beleven en genieten van een scala van verschillende stamppotten. Natuurlijk mag u uw bord volscheppen met uw favoriete stamppot met worst!

De aanleiding voor het organiseren van deze avond is Agnes’ deelname aan Alpe d’HuZes.
Zij is docent aan het Altena College in Sleeuwijk en doet mee met een team van leerlingen en docenten. Daarom heeft het team zich ten doel gesteld om geld op te halen voor het KWF-fonds. U kunt Agnes en haar team steunen door op 28 januari 2017 te komen dineren in “Het Spoor”.

Voor 25 euro krijgt u een driegangendiner inclusief drie consumpties. Na afloop is er nog een verrassing…  Het geld wordt via de actiepagina rechtstreeks gedoneerd aan Alpe d’HuZes.

Een avond vol gezelligheid en heerlijk dineren voor het goede doel, wat wilt u nog meer?

Meld u snel aan bij de familie Nederlof. Dit kan door ons aan te spreken, ons te bellen op 0184 61 85 26 of stuur een mailtje naar: agnes.nederlof@planet.nl  U krijgt dan van ons te horen hoe u het sponsorbedrag kunt doneren.

Wacht niet te lang, want vol is vol!

Kunt u niet komen op die datum en wilt u Agnes en haar team toch steunen? Dat kan ook. Ga naar onderstaande link en doneer! https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/agnesnederlofkarsijns

We hopen u te begroeten op 28 januari!
Familie Nederlof
(wk)

Reacties zijn gesloten.