Startweekend

Zaterdag 14 september

De BBQ is in de kerk en Het Spoor. Het doel is om gezellig met elkaar te praten en te eten. Voor de kinderen zal er buiten een springkussen zijn en in Het Spoor de mogelijkheid tot de voetjes van de vloer. Dus ook de kleintjes kunnen gewoon mee die avond.
Aansluitend aan de BBQ zal er een borrel zijn, waarin de vrijwilligers bedankt worden voor hun inzet in het kerkenwerk. Deze borrel is natuurlijk gratis.
Jullie zijn van harte uitgenodigd op deze avond.

In de weekbrieven van september lees je meer informatie. Je kunt je opgeven middels het aanmeldformulier. Deze aanmeldformulieren zullen ook in de ontmoetingsruimte aanwezig zijn, waar ze ingevuld in de daarvoor bestemde doos gedeponeerd kunnen worden.
We zien je graag op zaterdag 14 september.

Op zondagmorgen15 september
is de startdienst o.l.v. Ds. Amanda Spies en daarbij is een speciale ‘mystery’ gast uitgenodigd.
Aansluitend aan de dienst drinken we koffie met wat lekkers (wie bakt er mee? Geef je dan op via het formulier aan het prikbord). Daarnaast kunt u meedoen aan een speurtocht, een fietspuzzeltocht, een bijbelquiz of met de ‘kletspot’.
Er zal voor de kleintjes een springkussen in de kerk staan. Het samenzijn duurt tot ongeveer 12.30 uur. Wij hopen elkaar als gemeente op deze zondagmorgen gezellig en sportief te ontmoeten en zien de kerk dan ook graag vol.
Jullie zijn van harte welkom.


Bij de start van een nieuw kerkseizoen hebben we weer een mooi en boeiend thema: ‘Een goed verhaal’. We willen daar graag mee aftrappen in de startdienst, die dan ook geheel in het teken zal staan van dit thema. Zoals al in het vorige Contactblad te lezen was, hebben we een mooie dienst voorbereid met onder andere een mystery guest die zijn/haar eigen, mooie verhaal zal vertellen. Na de dienst horen we graag over uw/jouw mooie verhaal en er is dan ook volop gelegenheid om met elkaar na te praten en het hier over te hebben.

Tijdens de startdienst zal ook de cantorij medewerking verlenen.
Wie zingt er mee? We repeteren nog op:
Zondag 8/9 van 19.30u – 21.00u
Opgeven graag bij Annelies: anneliessopraan@gmail.com of T: 06-27 068 148
Wees welkom, geen toelatingseisen!

Reacties zijn gesloten.