Vrijwilligers gezocht voor de “Buitenhof”

Stichting Buitenhof is een wooninitiatief in Hardinxveld-Giessendam voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. In dit huis wordt gewerkt vanuit een protestants-christelijke levensvisie.

Vanaf 1 november 2017 zullen in Buitenhof twaalf jongvolwassen mensen gaan wonen. Om de begeleiders en de cliënten een handje te helpen, zijn wij op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Kortom; wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

U/jij kunt dan denken aan: koken en mee-eten, sport- en spelactiviteiten, meegaan naar de kerk, schoonmaken van het gebouw, wassen en strijken, kleine onderhoudsklussen en tuinieren. Dit zijn zomaar wat voorbeelden. U/jij kunt zelf aangeven in welke taak er interesse is, op welke dag(en) en welke uren.

U/jij wilt ons helpen? Aanmelden dan maar…
Aanmelden kan door te mailen naar vrijwilligers@stichtingbuitenhof.nl, wij zullen dan z.s.m. contact met u/jou opnemen om het verder te bespreken.
Voor verdere informatie kunt u gerust een kijkje nemen op onze website www.stichtingbuitenhof.nl of contact opnemen met Ina Dankers-Leenman
T: 0184-617398/0648242493 of E: dankersina@gmail.com 

Reacties zijn gesloten.