Actie Kerkbalans 2023

Samen voor de kerk van morgen – In januari wordt de Actie Kerkbalans gehouden. De kerk. Wat betekent het voor u? Is het een plek waar u God vindt? Een plek waar u gelijkgestemden ontmoet, uw zorgen kunt delen of naar anderen omkijkt? Waar u tijd vindt om te bidden en te bezinnen, en kunt groeien in geloof? Of vooral een moment in de week waar u even kunt uitstijgen boven de waan van de dag?
De waarde van de kerk is voor ieder gemeentelid weer anders. Maar feit is dat onze kerk voor veel mensen van grote betekenis is! Dat moment in de week waarop we samenkomen om te zingen en muziek te maken, het geloof met elkaar delen en tot rust te komen, is voor velen van ons niet weg te denken. Tegelijk is het een plek van waaruit we zorgen voor de mensen om ons heen. We zijn dankbaar dat we zo met elkaar van betekenis mogen zijn voor elkaar en voor de samenleving.
Ook in 2023 willen we het samen kerk-zijn vorm en inhoud geven. Daar hebben we uw steun bij nodig! Want kerk-zijn kost geld !! Denk aan het kerkgebouw, de pastorie, het pastoraat, het jeugdwerk of het diaconaat. Daarom doen we een dringend beroep op u voor een financiële bijdrage. Zodat we ook in 2023 een gastvrije plek mogen zijn waar mensen zich gezien en geliefd weten, verbinding vinden en geïnspireerd raken. Met elkaar vormen we een gemeenschap waar mensen altijd welkom zijn.
Uw steun is daarbij van onschatbare waarde. Geef ook!
Alvast heel hartelijk dank!

Reacties zijn gesloten.