Actie Kerkbalans

In januari is het weer tijd voor de actie Kerkbalans. Ook dit jaar vragen wij uw aandacht voor deze actie. Zoals bekend moet de kerk, het gebouw en alles wat er organisatorisch bij komt kijken, goed onderhouden worden.
De actie Kerkbalans is bedoeld om de waarden waarvoor de kerk staat te kunnen voortzetten en doorgeven.

De actie Kerkbalans is de belangrijkste inkomstenbron van onze gemeente. Uw bijdrage wordt gebruikt voor onderhoud gebouw, verwarming, verlichting, personeelskosten, jeugdwerk, pastorale projecten en bijzondere vieringen.
Speciale aandacht is er op dit moment voor het project “geluid”. De kerktelefoon in de huidige vorm verdwijnt en zal reeds deze maand worden vervangen door kerktelefoon via internet. Vervolgens vinden in 2014 activiteiten plaats om de kwaliteit van het geluid te verbeteren. U begrijpt dat dit project de nodige kosten met zich mee brengt.

Uw financiële steun blijft noodzakelijk om als kerk de belangrijke plaats in de samenleving te behouden. Ondanks de economische onzekerheid durven wij u weer te vragen om een extra financiële bijdrage en zo mee te helpen om de kerkelijke gemeente levend en vitaal te laten zijn.

Wat is de kerk u waard?
Wij bevelen de actie Kerkbalans van harte bij u aan!

Reacties zijn gesloten.