Paasbrunch – Zondag 20 april

Pasen komt er weer aan. Deze belangrijke gebeurtenis vieren we niet alleen met kerkdiensten, maar ook met een heerlijke paasbrunch! Na een geslaagde eerste versie vorig jaar willen we dit jaar weer een paasbrunch organiseren. Na de morgendienst op Eerste Paasdag, zondag 20 april, bent u/ ben jij van harte welkom in de ontmoetingsruimte om van een heerlijk paasmaal te genieten en elkaar te ontmoeten.

Deze brunch wordt niet alleen voor de eigen gemeenteleden georganiseerd, jong en oud, maar ook voor mensen in onze omgeving die daar behoefte aan hebben, bijvoorbeeld omdat zij eenzaam zijn of Pasen zonder familie moeten doorbrengen. Vanuit de gedachte van het jaarthema ‘omzien naar elkaar’ willen we hen op deze manier een ‘uitje’ bieden en de gelegenheid geven andere mensen te ontmoeten en de feestdagen niet helemaal alleen of thuis te hoeven vieren.

Ken je iemand die we hiermee blij kunnen maken? Geef de na(a)m(en) door aan M.A. Rietveld (rietveldmarijke@hotmail.com / 06-13692531). Wij nodigen deze mensen dan persoonlijk uit en zorgen ervoor dat zij indien gewenst opgehaald en thuisgebracht worden.

Meld je aan!

Geef je op voor de brunch door een mail te sturen naar rietveldmarijke@hotmail.com met vermelding van:

  • Naam
  • Of je bereid bent om iets te maken of mee te nemen en zo ja, wat voor eten of drinken.
  • Eventuele speciale eet-/dieetwensen.

Of vul het aanmeldstrookje in, dat u in het Contactblad en in de ontmoetingsruimte vindt. Opgeven kan tot en met zondag 13 april a.s.

Vrijwillige bijdrage

We hopen dat we deze brunch met elkaar mogelijk kunnen maken. Daarom staat er nu al een collectebus in de ontmoetingsruimte voor vrijwillige bijdragen. Daarnaast staat een doos waar je alvast (vrijblijvend) meegebrachte boodschappen in kunt leggen.

We hopen op een mooie, gezellige en dankbare brunch!
Paula, Willemijn en Marijke