Afsluiting 40-dagentijd

Afsluiting 40-dagentijd en inleveren spaardoosjes

Met de viering van Pasen sluiten we de 40-dagentijd af. Een periode waarin we met elkaar hebben stilgestaan bij het thema ’Onvoorwaardelijke liefde’. Onder andere door zes projecten in Oeganda te steunen.

Ook in de vorm van activiteiten zijn we bewust bezig geweest met de 40-dagentijd. Zo hebben de clubs een hartenslinger gemaakt en heeft een aantal gemeenteleden een high tea verzorgd voor bewoners van de Notarisappel. Een wijkavondgroep heeft een etentje in deelcafé De Buurman georganiseerd voor vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wellicht heeft u thuis gelezen uit het 40-dagentijdboekje, heeft u iets gedaan met de tips die we tijdens de diensten hebben gegeven of heeft u zich op een andere manier bezonnen tijdens deze periode in aanloop naar Pasen.

Inleveren spaardoosjes De opbrengst van de spaardoosjes gaat ook naar de zes 40-dagentijdprojecten. De doosjes kunnen ingeleverd worden op de zondagen 1 en 8 april. Dus raap nog even snel de laatste centjes bij elkaar en gooi het geld in de mega-spaardoos in de ontmoetingsruimte!

Wilt u iets kwijt over hoe dit jaar invulling is gegeven aan de 40-dagentijd of heeft u ideeën voor volgend jaar? We horen het graag. Gezegende paasdagen!

Commissie ZWO –Tessa Besems, Marco Lijst, Peter Visser, Conny Stuurman, Chris Kafoe en Moniek Klop (hp)

Reacties zijn gesloten.