Start seizoen Artios Bijbelschool

 Artios Bijbelschool is een deeltijdbijbelschool van dertien cursusavonden over ontdekkende Bijbelstudie. Op woensdag 11 september starten we in Hardinxveld-Giessendam met een nieuw seizoen. Tijdens cursusmomenten gaan uitleg en oefening in ontdekkende Bijbelstudie samen op en wordt uitleg gegeven over verantwoord Bijbellezen met achtergrondinformatie en hermeneutische aandachtspunten. Onder leiding van deskundige theologisch geschoolde docenten worden deelnemers actief bij de cursus betrokken.

Door onze cursussen willen we je inzicht en verdieping geven die je mee kunt nemen bij kringwerk en gezamenlijke Bijbelstudie en je persoonlijk Bijbellezen. We willen christenen hiermee toerusten in hun persoonlijk geloof en functioneren in kerk en maatschappij. De startavond op woensdag 11 september is gratis toegankelijk en start om 19.00u.

In Hardinxveld-Giessendam wordt de cursus gegeven in de Calvijnschool, Bellefleur 2. Vanwege de onkosten is de prijs voor deelname aan het hele seizoen € 189,-. Meer informatie of opgeven? Dit kan via www.artiosbijbelschool.nl.

Reacties zijn gesloten.