Avondmaalcollecte 8 september 2013

De diaconie heeft besloten om de opbrengst van de avondmaalcollecte voor 8 september 2013 te bestemmen voor Actie4Kids schoenendoosactie, beter bekend als actie schoenendoos. Deze jaarlijkse actie gaat uit van de Christelijke organisatie De Samaritaan. Hulp om deze actie te laten slagen wordt gevraagd aan kerken en scholen maar ook persoonlijke initiatieven zijn zeer welkom.

Wat is de bedoeling?
Zo’n 60.000 kinderen zullen verrast worden met een mooi versierde en goed gevulde schoenendoos. Met een schoenendoos laten we zien aan kinderen in weeshuizen, vluchtelingenkampen en sloppenwijken dat we aan hen hebben gedacht. Doe mee en maak andere kinderen blij met een prachtig cadeau! Naast een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed, krijgen de kinderen ook een boekje met Bijbelverhalen in hun eigen taal. Dit jaar gaan de schoenendozen naar kinderen in: Armenië, Malawi, Oeganda, Sierra Leone, Togo, Oekraïne en Zambia. Aan het organiseren en het vervoeren van de dozen zijn kosten verbonden en daarom wordt per doos een bijdrage gevraagd van 5 euro. Hoe meer geld er verzameld wordt, des te meer schoenendozen er verstuurd kunnen worden.

De diaconie hoopt dat u ruimhartig wilt bijdragen om de activiteiten van Actie4Kids schoenendoosactie mogelijk te maken.

Reacties zijn gesloten.