Concert Continental Kids

Zaterdagmiddag 7 december wordt er in de Gereformeerde kerk aan de Stationsstraat 20 in Hardinxveld-Giessendam om 15.30 een concert gegeven door de Continental Kids.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze kindergroep trekt met eigentijdse muziek, zang en dans door het hele land om spetterende concerten te geven. Met veel nieuwe liedjes, coole dansjes en grappige, maar doordachte sketches brengen deze 8- tot 12-jarigen live hun verrassende Thema: “Doen”

Dat God van je houdt betekent niet dat je vanaf nu rustig aan kunt doen. Nee, wie God kent kan juist niet stil blijven zitten!
De Continental Kids gaan samen met jou op zoek naar wat je allemaal kunt doen en vooral ook hóé je dat kunt doen!
Met lekkere liedjes als Samen, Doen!, Do the Do Do, Twijfel niet, Petrus en Het leven is een feestje, krijg je de ene tip na de andere!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erg leuk voor leeftijdgenoten, maar zeker ook voor jongere kinderen. En eerlijk is eerlijk: het zal alle volwassenen, ouders, grootouders en overgrootouders óók anderhalf uur lang boeien!

Continental Kids is de kindertak van de wereldberoemde Continentals. Na een trainingsweek geven de Kids negen concerten.
Uit onze regio doen de volgende kids mee:
Jasmijn van der  Priem uit Hardinxveld en Gideon Oremans en Jente Kooiman uit Gorinchem.

De middag begint om 15.30 u. (kerk open vanaf 15.00 u.).
De kaarten € 3,50 kids t/m 12 jaar en € 6,50 volwassenen zijn te bestellen via kidshardinxveld@gmail.com of te koop voor aanvang van het concert.

Reacties zijn gesloten.