Dakloze nacht 2014 -11 april

DOE MEE OF/EN SPONSOR!

In de nacht van vrijdag 11 april 2014wordt er weer een dakloze nacht georganiseerd. We gaan dan met jongeren één nacht in een zelfgebouwd ‘kartonnen krot’ slapen in de open lucht in de polder, de tractor zal ons daar naar toe brengen. Dit jaar is dat bij familie van Houwelingen aan de Broekseweg 26. We verzamelen om 20.00 uur bij de schuur op dit terrein. Zaterdagochtend verlaten we om 9.00 uur dit terrein weer. De jongeren kunnen zich laten sponsoren voor dit avontuur en daarmee hopen we geld op te halen voor een goed doel.

Dit jaar is het goede doel Compassion

Op 16 mei 2014 gaat Mark de Vos een marathon in Uganda lopen om arme moeders, kinderen en studenten te ondersteunen. Hij doet dat met een groep mannen van de 4eMusketier. Het is de bedoeling dat iedere deelnemer zich individueel laat sponsoren om zo een geweldig totaalbedrag bij elkaar te verdienen om het lijden van mensen in Oost-Uganda te verzachten.

Compassion investeert het sponsorgeld in projecten voor arme moeders en baby’s, kinderen en studenten. Deze organisatie helpt in Uganda de meest kwetsbare kinderen, via lokale kerken. Kinderen die een sponsor krijgen, kunnen daardoor naar school en worden sociaal, emotioneel en geestelijk gevormd, en krijgen medische zorg. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Alle kinderen horen ook over Jezus, ongeacht hun achtergrond

Met de dakloze nacht willen we bekendheid geven aan dit project en proberen we Mark zoveel mogelijk financieel te ondersteunen.

Sponsorformulier dakloze nacht 2014

Inschrijfformulier dakloze nacht 2014

Wil je meedoen met deze avontuurlijke dakloze nacht? Geef je op via het inschrijfformulier welke in dit Contactblad zit en zoek dan zoveel mogelijk sponsors en zet deze op het sponsorformulier, welke ook in dit Contactblad zit.

Het inschrijfformulier voor deelname kan in de kerk in de doos worden ingeleverd of door de brievenbus van Brooshooftstraat 1. De sponsorformulieren waarop je je sponsors hebt gezet, lever je met het geld in bij Mark de Vos op de avond van 11 april. Dan zullen we zien of jullie het grote avontuur aan kunnen.

Heb je nog vragen; bel dan Stenny; 0184-618787, als zij niet thuis is, dan spreek je de boodschap in en ze belt je altijd terug.