Gelegenheidsleden gezocht voor kerstoptreden koor ‘De Lofstem’


Twijfel je of zingen in een koor iets voor u/jou is? Zou u/je het wel eens twee maanden willen proberen? Lees dan snel verder!

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet, is het Kerst. Na twee jaar is het weer zover dat koor ‘De Lofstem’ haar medewerking hoopt te verlenen aan de kerstnachtdienst op 24 december in de Gereformeerde Kerk Boven-Hardinxveld, Jan Steenstraat 5.

Wij werken speciaal voor deze dienst ook samen met een aantal muzikanten zodat we er een mooie en muzikale dienst van kunnen maken. En wat is er mooier dan samen met elkaar zingend het blijde nieuws te brengen op één van de mooiste avonden in het jaar; kerstavond. Ons koor is de laatste jaren gelukkig wel weer wat gegroeid, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

U/Jij bent daarom van harte uitgenodigd om vanaf dinsdag 20 oktober in het bijgebouw van de Ger. kerk van Boven-Hardinxveld mee te komen repeteren. Vanaf deze repetitie zullen we fulltime aan het kerstrepertoire werken. Onze repetities zijn iedere dinsdag van 20.00u tot 22.00u.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Secretaris Leo Vlot, leovlot@gmail.com, 0184-618533 of dirigente Carola Loeve
info@carolaloeve.nl en telnr: 0184-785081.

Kijk ook eens op onze nieuwe website of facebookpagina voor meer info over ons koor en de geplande optredens!
www.delofstemhardinxveld.nl                                                     www.facebook.com/delofstemhardinxveld

Hopelijk tot ziens op dinsdagavond 20 oktober!

Reacties zijn gesloten.