Gospelkoor Reflexxion start met nieuwe dirigent

Na 15 jaar heeft Reflexxion op 4 juni afscheid genomen van dirigent Martin de Jong.

Op dinsdag 6 september start het nieuwe seizoen o.l.v. een nieuwe dirigent: Marcel van der Poel.  Het eerste optreden staat gepland op 1 oktober in Heusden en in januari wordt een nieuwjaars- of presentatieconcert georganiseerd in Giessen-Oudekerk.
Marcel van der Poel (1985) uit Werkendam is een veelzijdig muzikant. In juni 2010 studeerde hij af aan het conservatorium te Utrecht voor de Opleiding Docent Muziek. Hij is voornamelijk actief als dirigent, pianist en zanger.
Momenteel is er weer plaats voor nieuwe leden.

Gospelkoor Reflexxion oefent iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Maranathakerk in Giessenburg. Voor interesse verwijzen we graag naar de website www.reflexxion.nl.IMG_0264 (2) (1)
Het Alblasserwaardse Gospelkoor Reflexxion bestaat 15 jaar, is gevestigd in Giessenburg en telt  ongeveer 55 leden, voornamelijk uit de Alblasserwaard. 

Het repertoire van het enthousiaste koor is Engels- en Nederlandstalig en omhelst gospelsongs in diverse muziekstijlen. Doel is om zingend te getuigen en op deze manier het Evangelie uit te dragen.  Reflexxion betekent: weerspiegelen. Dat is wat het koor wil: het licht van Jezus Christus, de Verlosser, weerspiegelen.

 

 

Reacties zijn gesloten.