Jeugdkampen 2014

In het weekend van 26 t/m 28 September gaan de jeugdclubs weer op kamp. Via een boodschappenactie willen we alle benodigde etenswaren verzamelen. Dit gaat dan voornamelijk om alle benodigdheden voor de maaltijden en het drinken.
Op Zondag 31 augustus en Zondag 7 september delen we na de ochtenddienst boodschappenbriefjes uit. Hierop staat steeds 1 artikel dat u voor ons kunt kopen. Wilt u meer voor ons kopen dan kunt u meerdere briefjes meenemen. De daarop volgende zondagen kunt u in onze kraam in de ontmoetingsruimte de boodschappen inleveren. Dit kan op Zondag 7, 14 en 21 September. Wilt u ons graag steunen maar liever geen boodschappen doen? Een financiële bijdrage is ook van harte welkom en kunt u in de collectebus doen die in onze kraam staat. Hier kopen we onze vers producten van.

De Spoorzoekers gaan op kamp!
De clubs “De Jonge onderzoekers” en “De Tam-Tam” zijn 1 club geworden: “De Spoorzoekers”. Zit je in groep 4 t/m 8? Dan ben je van harte welkom! We geven je vast de eerste data door voor de kalender. We starten met een leuke activiteit op vrijdagavond 12 september (dit is in het startweekend). De eerste clubavond is op donderdag 18 september. En dan…………..gaan we op kamp Het kamp begint op vrijdagavond 26 tot zondagmiddag 28 september. Wat we precies gaan doen houden we nog een verrassing maar als je de puzzel oplost weet je vast wat het thema van het kamp is. Na de vakantie krijg je van ons nog een uitnodiging met alle informatie. We gaan er weer een gezellig en leuk seizoen van maken en hopen dat jij ook komt!

Jeugdkamp 2014
Je bent uitgenodigd voor een doldwaas bruiloftfeest! Maar… wees voorbereid…
Dit “Septemberfest” wordt gehouden van 26 t/m 28 september in “D’n Hazelaar” in Eersel. Ben jij 12, 13, 14 of 15 jaar oud en heb jij zin in een weekend lang feest? Ga dan met ons mee! Je kunt je vanaf begin september opgeven via de uitnodiging die dan komt.