Kerstconcert Reflexxion met Amazing Kids & Teens & Voices

afb reflexxion

Zaterdag 12 december 2015, aanvang 20.00 uur.

Locatie: Christengemeente, Breedewaij 1a, 3371 CX Hardinxveld-Giessendam

Thema: White Christmas: Kerst is pas echt een witte Kerst als je Jezus als je Verlosser kent.

Het kerstconcert wordt georganiseerd door twee Alblasserwaardse koren:
– Gospelkoor Reflexxion o.l.v. dirigent Martin de Jong
– Amazing Kids, Teens & Voices o.l.v. Hanneke Scherff.

Amazing Kids, Teens & Voices zijn enthousiaste groepen kinderen, tieners en jongeren die in een spetterende show met zang, dans en drama over God vertellen.
Amazing is in 2012 opgericht en staat onder leiding van Gert-Jan en Hanneke Scherff. Ze schrijven zelf de liedjes en sketches die passen bij deze tijd en aansluiten bij de kinderen.
Er zijn verschillende groepen bij Amazing: voor kinderen, tieners en jongeren. Iedereen doet eerst auditie; je kunt je hiervoor aanmelden via de website. Tijdens de repetities is er naast zang, dans en drama ook aandacht voor podiumpresentatie, groepsvorming en geloofsopbouw.
Amazing zingt liederen over God. De meeste liedjes worden geschreven door Gert-Jan en Hanneke Scherff. Ook de choreografie en de dramastukken worden door hen bedacht. Er wordt twee- of driestemmig gezongen. Er is veel aandacht voor zangtechniek, dans en theater. Daarnaast zijn groepsvorming, performance en geloofsopbouw erg belangrijk. Ze werken een heel seizoen met vaste groepen. Daardoor worden het hechte veilige groepen waarin ze zich goed kunnen ontwikkelen. Iedereen heeft een taak in het programma.
Amazing heeft al aan veel bijzondere concerten meegewerkt. Ze zongen o.a. met het Oegandese kinderkoor Mwangaza en met Marcel & Lydia Zimmer. In 2015 wonnen de Kids de eerste prijs met het korenproject Nederland Zingt Steeds Beter. Daarom mochten ze optreden voor 10.000 mensen in de Jaarbeurs in Utrecht waar ook tv-opnamen van zijn gemaakt.

Het Alblasserwaardse Gospelkoor Reflexxion bestaat 14 jaar, is gevestigd in Giessenburg en telt ongeveer 60 leden, voornamelijk uit de Alblasserwaard.
Het repertoire van het enthousiaste koor is Engels- en Nederlandstalig en omhelst gospelsongs in diverse muziekstijlen. Doel is om zingend te getuigen en op deze manier het Evangelie uit te dragen. Reflexxion betekent: weerspiegelen. Dat is wat het koor wil: het licht van Jezus Christus, de Verlosser, weerspiegelen.

Kaarten zijn te bestellen door een mail te sturen naar: kaartverkoop@reflexxion.nl of te bellen naar: 06 489 79 460.

Reacties zijn gesloten.