Mozes de musical op 7 en 8 april 2017

Mozes de Musical 7 en 8 april in Partycentrum de Lockhorst

Een enthousiaste groep mensen van binnen en buiten de Gereformeerde Kerk Sliedrecht heeft de afgelopen maanden de Musical Mozes van Gerard van Midden en Gerard van Amstel ingestudeerd.

mozes-de-musical-plaatje

Mozes … een verhaal vol contrasten. Mozes, de man met zoveel verschillende kwaliteiten. De bemiddelaar tussen God en mensen. De man die geboren werd als een ter dood veroordeelde, maar zijn generatie overleefde. Die opgroeide aan het hof van de farao als ‘zoon van’, maar die vooral inhoud geeft aan de Hebreeuwse betekenis van zijn naam: ‘eruit getrokken’. Die de woestijn in vluchtte omdat hij een Egyptenaar had gedood. Maar die terugkomt om, bijgestaan door zijn broer Aäron, het volk uit het land van de dood te leiden. In deze musical zijn bewust nieuwe verhaalfiguren toegevoegd om ervoor te zorgen dat dit overbekende verhaal met nieuwe, verrassende invalshoeken beleefd kan worden. Natuurlijk … ook Mirjam, Aäron, Jochebed en Amram komen op het toneel. Want zij zijn onlosmakelijk met zijn leven verbonden.
Bent u benieuwd naar de uitvoering, dan kunt nu direct een kaartje bestellen voor vrijdag 7 april of zaterdag 8 april 2017. De Musical begint om 19.30 uur in Partycentrum de Lockhorst. Het kaartje kost € 10,00 voor volwassenen en € 7,50 t/m 16 jaar. Het toegangskaartje is inclusief 1 consumptie.
U kunt kaarten bestellen door:
* Te mailen naar musicalmozes2017@gmail.com
* Even te bellen naar 0184-414830 of 0184-410848
Heeft u vragen / opmerkingen? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen via musicalmozes2017@gmail.com  (revhp)

 

Reacties zijn gesloten.