Optreden Dimensions Juniors in Giessenburg

webmail.mysmt.netOp zaterdagmiddag 10 oktober wordt er in de Maranathakerk aan de Peursumseweg 15 in Giessenburg een concert gegeven door Dimensions Juniors, kortweg DJ’s. Ze toeren dit najaar door Nederland met het programma ‘Start’. Bij ieder concert wordt er een verhaal verteld via drama, zang en dans. Het wordt een spannend verhaal, waarin ook de kinderen uit het publiek worden betrokken.

Het thema van de concert is Start. Het wordt een verhaal over een talentenjacht waarin ze op zoek gaan naar een winnaar. Uiteindelijk blijkt Jezus de grote winnaar en dat moet gevierd worden! Een programma met humor, stoere DJ liedjes en vooral ook een prachtige en krachtige boodschap. ! Bovendien kan en mag het publiek af en toe lekker meezingen of -dansen.

Dimensions Juniors geven door het jaar heen 10 concerten in Zuid-West Nederland. Meer informatie over Dimensions Juniors en alle concertdata zijn te vinden op www.dimensionsmusic.nl/djs.

Over Dimensions
Dimensions Juniors is de jongste groep van stichting Dimensions en richt zich specifiek op kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud. De stichting Dimensions heeft het doel om te vertellen over het evangelie van Jezus Christus door zang, dans en theater. De stichting traint kinderen en jongeren om hun talenten te ontwikkelen en deze in te zetten voor Gods Koninkrijk.

Thijs Krijgsman
Uit Giessenburg doet Thijs Krijgsman mee. Het concert begint om 16.00 u. (kerk open vanaf 15.30 uur). De kaarten € 2,50 zijn te bestellen bij de boekhandel de Wingerd, via het mailadres djgiessenburg@gmail.com of te koop voor aanvang van het concert. (hp)

Reacties zijn gesloten.