Paasconcert ‘The Lion and the Lamb’

Gospelkoor Reflexxion uit Giessenburg geeft op zaterdag 24 maart een paasconcert met samenzang in de Hervormde kerk van Goudriaan. De toegang is gratis. Er zal een collecte gehouden worden in verband met de onkosten. Het concert begint om 20 uur en staat o.l.v. dirigent Marcel van der Poel (1985) uit Werkendam. Muzikale begeleiding door Christiaan van der Ree (piano), Mark Westdorp (basgitaar), Jan-Willem Westdorp (drums/percussie) en Aleida Groeneveld (viool).

Gospelkoor Reflexxion repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Maranathakerk in Giessenburg. Voor alten geldt momenteel een ledenstop maar sopranen, tenoren en bassen zijn van harte welkom!

Het Alblasserwaardse Gospelkoor Reflexxion bestaat bijna 17 jaar, is gevestigd in Giessenburg en telt ongeveer 50 leden, voornamelijk uit de Alblasserwaard.

Het repertoire van het enthousiaste koor is Engels- en Nederlandstalig en omhelst gospelsongs in diverse muziekstijlen. Doel is om zingend te getuigen en op deze manier het Evangelie uit te dragen. Reflexxion betekent: weerspiegelen. Dat is wat het koor wil: het licht van Jezus Christus, de Verlosser, weerspiegelen. (hp)

 

Reacties zijn gesloten.