Projectkoor ‘Zijn Naam’

In verband met het 100-jarig bestaan van de Bond tegen vloeken organiseert de Bond een concertserie in vijf mooie kerken. Daar zal Projectkoor ‘Zijn Naam’ zingen, o.a. leiding van Hugo van der Meij (dirigent), Jan Rozendaal (orgel) en Rens de Winter (piano). Inmiddels hebben tientallen zangers zich aangemeld voor het veelbelovende Projectkoor ‘Zijn Naam’.

Tijdens de concerten zal een collecte worden gehouden. De opbrengst daarvan zal ten goede komen aan het werk van KlasseTaal, de dochterorganisatie van de Bond tegen vloeken. Het aantal gastlessen van KlasseTaal neemt elk jaar toe, waardoor er een grote behoefte is aan een derde scholenwerker. De opbrengsten van het projectkoor ‘Zijn Naam’ zullen bijdragen aan het kunnen aannemen van deze scholenwerker.

In eerdere berichten stond alleen 20 mei vermeld als repetitiedatum. Er is besloten om daar 3 juni bij te voegen. Daardoor hebben zangers de gelegenheid om te kiezen uit één van deze data. In totaal zijn er twee (verplichte) repetitiemomenten: 20 mei of 3 juni, en op 24 juni (voorafgaande aan het eerste concert). Natuurlijk mogen zangers ook al de repetitiemomenten bezoeken. De repetitiedagen worden gehouden in Hardinxveld-Giessendam.

Geïnteresseerde zangers worden voor informatie of aanmelden verwezen naar www.bondtegenvloeken.nl/projectkoor. Aanmelden kan nog tot 1 april 2017.(wk)

Reacties zijn gesloten.