RED EEN KIND Optreden in Gorinchem op 16 maart

Concerttour Christian Verwoerd: wees erbij!
Mix van bekende en nieuwe nummers in de Grote Kerk in Gorinchem.red-een-kind
Op 16 maart treedt gospelsinger-songwriter Christian Verwoerd op in de Grote Kerk in Gorinchem. Dit optreden is onderdeel van een concerttour die hij in maart samen met Red een Kind organiseert.
Christian laat niet alleen een reeks oude nummers horen, ook zal hij een aantal nieuwe songs met het publiek delen. Gratis kaarten voor het concert zijn te bestellen via www.truetickets.nl.

Op dit moment is Christian bezig met het schrijven voor een nieuw album. In de zomer starten hiervoor de opnames. In zijn nummers zingt hij over de komst van Gods koninkrijk. Christian:  “Ik geloof dat we uitdragers van dat koninkrijk op aarde zijn, nu al. We kunnen Gods boodschap van vrede en recht laten zien aan de mensen om ons heen.” Een van de nieuwe songs die Christian zal laten horen, ‘Mooie dromen’, heeft hij geschreven als ambassadeur van Red een Kind (www.redeenkind.nl). Ook in dat lied klinkt zijn wens door om kwetsbare mensen te helpen en hen Gods liefde te laten zien.
Blijf op de hoogte van de concerttour en het nieuwe album via www.christianverwoerd.nl.
Naast het concert in Gorkum doet de tour ook Rijssen (09/03), Ermelo (11/03) en Groningen (18/03) aan. U bent van harte uitgenodigd om bij een van deze concerten aanwezig te zijn. (hp)

Reacties zijn gesloten.