Seniorenreisje 26 mei

Uitnodiging voor het jaarlijkse uitje van de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld.

De seniorencommissie nodigt u van harte uit voor het jaarlijks uitje op donderdag 26 mei a.s    Wij vertrekken, met een bus, om 09.00 uur vanaf het kerkgebouw in de Stationsstraat richting Rotterdam (graag uiterlijk om 08.45 uur aanwezig) en verwachten rond 17.15 uur weer terug bij de kerk te zijn.

Het programma voor deze dag is heel gevarieerd en interessant. Een groot deel van de dag worden we begeleid door een gids. Als eerste bezoeken we de SS Rotterdam. We worden ontvangen met koffie/thee en gebak. Daarna volgt een rondleiding op dit mooie cruiseschip (op het schip zijn liften aanwezig). Hierna wordt rond 12.00 uur, op het schip, een lunch geserveerd. Na de lunch maken we een rondrit met een gids door Rotterdam.

Onze tweede bestemming is de Markthal. Na een rondleiding is hier gelegenheid om in en om de Markthal te wandelen, rond te kijken en eventueel (op eigen kosten) lekker op een terrasje iets te gebruiken.

Om 16.00 uur staat de bus weer gereed voor de thuisreis.

Gemeenteleden van 68 jaar en ouder zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze dag. Wij hopen dat u erbij zult zijn!

Wilt u bij uw aanmelding ook eventuele dieetwensen vermelden?

Hartelijke groet,

de seniorencommissie

Reacties zijn gesloten.