Studieavond met ds. Kees van Velzen in Sliedrecht.

Op dinsdag 17 mei is er in Sliedrecht een studieavond met ds. Kees van Velzen, spreker van de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De herrijzenis van Israël en de wederkomst. De bijeenkomst vindt plaats in de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6 (hoek Oranjestraat) De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

 De herrijzenis van Israël en de wederkomst

“Israël is een uniek land en een uniek volk,” aldus Van Velzen, “het is het enige volk uit de oudheid dat nog steeds bestaat, inclusief taal en tradities. Een teken van Gods onveranderlijke trouw en Zijn almachtig handelen. De Heere God vertrouwde dit volk Zijn onfeilbare Woord toe. Onze verlosser en Koning Jezus Christus is Jood uit de Joden, geboren en getogen in Israël. Zijn wederkomst en de vestiging van Zijn koningschap over Israël zal plaatsvinden in dezelfde stad als van waar hij vertrok: Jeruzalem.”

Sprekers Chr. voor Israel

Achtergrond spreker

Ds. van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen en Lelystad. Hij is een veelgevraagd spreker en spreekt regelmatig voor Christenen voor Israël.

Reacties zijn gesloten.