Startweekend 2016

Het is nog vroeg, maar toch wil ik u/jullie vragen om het startweekend van 16 t/m 18 september 2016 vast in de agenda te zetten. Op vrijdag willen we met de jeugd van 8 t/m 15 jaar, een lopend buffet gaan doen. Dit houdt in dat er groepjes van maximaal vijf jongeren o.l.v. een oudere bij verschillende gemeenteleden langskomen om die avond te eten.

We beginnen om 18.00 uur in ‘Het Spoor’ en gaan dan eerst naar de gemeenteleden die een voorgerecht hebben gemaakt, daarna gaan de groepjes naar andere gemeenteleden die een hoofdgerecht hebben gemaakt. Als afsluiting gaan ze weer naar andere gemeenteleden die een nagerecht hebben gemaakt. Ze hopen dan rond 20.30 uur weer in ‘Het Spoor’ te komen.

Als je voor een groepje eten wil bereiden, geef je dan op via cjstuurman@gmail.com Wij benaderen de gemeenteleden in augustus om te vragen of ze willen meedoen. We hebben waarschijnlijk 25 gemeenteleden nodig om deze avond te laten slagen.

Op zaterdagavond nodigen we alle gemeenteleden en hun vrienden uit om te komen eten in de kerk. We zullen een gezellige, gezamenlijke maaltijd maken. Naar gelang de weersomstandigheden zal er een BBQ staan en een springkussen. De aanvang is rond 18.00 uur en het duurt tot ongeveer 20.30 uur. In het volgende Contactblad en de Weekbrieven die in september uitkomen, zit een inschrijfformulier, middels welke je je kunt opgeven.

Zondagochtend hebben we de startdienst o.l.v. ds. Joost Schelling. Het thema voor de dienst is ‘Deel je leven’. Dit is tevens het thema voor het komend seizoen. We nodigen jullie van harte uit om als gemeenteleden naar deze dienst te komen. Aansluitend is er gezamenlijk koffie drinken.

Zoals je ziet, weer een goed begin van het komend seizoen. (hp)

Reacties zijn gesloten.