Startweekend: HET GOEDE LEVEN

Vanuit de PKN is er een nieuw jaarthema aangereikt, waar we graag in mee gaan: Het Goede Leven. Komend jaar zullen we daar meer over gaan horen en het onderwerp bespreken met elkaar. Op de groothuisbezoeken en Geloofshuiskamers, met thema-avonden en diensten. Het startweekend is gepland van 18 t/m 20 september. Het ziet er naar uit dat ook het startweekend anders zal zijn vanwege de aangepaste 1,5 meter afstand tot elkaar. Toch gaan we wat verzinnen om een goede start te maken als gemeente: op een andere manier met andere activiteiten dan andere jaren. Echter Het Goede Leven vraagt om aandacht vooral als het goede leven lijdt onder het gemis aan contacten. We zijn en blijven verbonden door onze Heer en Heiland Jezus Christus en dat gaan we met elkaar vieren met het goede leven.

Concreet:
Als gemeente gaan we komend jaar met het thema: “Het goede leven” één en ander organiseren. Met de start van het gemeente werk zijn we gewend om samen dingen te doen. Het komend seizoen ziet er echter anders uit vanwege de Corona maatregelen.

Maar ondanks de maatregelen hebben we voor het weekend van 18 t/m 20 september toch wel hele leuke activiteiten voorbereid. In gezinsverband en als kinderen samen kan er nog wel wat gedaan worden.

Wat gaan we doen:
– fietstocht
– speurtochten voor de jeugd vanuit de clubs
– klootschieten in het west park
– een puzzel in de kerk
– Geocaching voor jeugd van 8-12 en 12-16 jaar
– startdienst met na afloop buiten koffie

Reacties zijn gesloten.