Dineravond op 9 februari voor Alpe d’HuZes

alpeBeste mensen,
Omdat wij, Noortje en Ankie Nederlof, meedoen aan het evenement Alpe d’HuZes moeten we veel geld ophalen. Daarom organiseren we een winters benefietdiner waarvan de opbrengst geheel naar onze actie zal gaan.

Bij het evenement Alpe d’HuZes is het de bedoeling om zo vaak mogelijk de berg Alpe d’Huez te beklimmen op één dag, om daarmee zo veel mogelijk geld op te halen voor de KWF-kankerbestijding. Dit geld wordt besteed aan onderzoek naar kanker en naar hoe te leven met deze ziekte. Dit laatste is ook noodzakelijk, omdat mensen ondanks dat ze kanker hebben, steeds langer leven.

We nodigen jullie daarom uit om op 9 februari te komen dineren in Het Spoor. U bent welkom vanaf 18.00 uur. Bij binnenkomst vragen wij € 12,50 entreegeld. Hiervoor bieden wij u een heerlijk winters diner aan. Wij vragen daarnaast een kleine bijdrage per drankje. Natuurlijk kunt u op deze avond ook Alpe d’HuZes-chocola en –glazen kopen. De gehele opbrengst van deze avond gaat 100% naar onze actie.

Eet u mee?! Wij willen van tevoren graag weten hoeveel mensen er komen, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Geef je dus snel op door te mailen naar ankie@inbewegingtegenkanker.nl of te bellen naar 0184-618526.

Wij zien jullie graag op 9 februari!

Noortje en Ankie Nederlof

Reacties zijn gesloten.