Vorming, eredienst en toerusting

Avonden van VET in Sliedrecht, waarbij ook onze gemeenteleden welkom zijn.

“Wat is goed?”  Over medische ethiek.
Esmée Wiegman, directeur van de NPV (= Nederlandse Patiënten Vereniging) heeft onlangs dit boek “Wat is goed?” geschreven. Het gaat over deze en vele andere vragen, waar we vroeg of laat tegenaan lopen:
– Wat wil ik weten bij een 20-weken echo?
– Wil ik mijn organen afstaan na mijn dood?
– Wil ik nog gereanimeerd worden?
– Is de behandeling die mijn arts voorstelt, nog wel echt zinvol in mijn situatie?

Het zijn vaak ingrijpende en ingewikkelde vragen; waar vind je antwoorden en wat zegt de Bijbel erover?
Deze avond zal Esmée Wiegman ons eerst in het algemeen iets vertellen over christelijke, medische ethiek. In het bijzonder zullen we aandacht besteden aan orgaandonatie, een onderwerp wat dichtbij het jaarthema “je leven delen” staat.

Wanneer:     woensdag 15  februari 2017
Waar:           Benedenzaal ‘De Voorhof’ Geref. Kerk Sliedrecht
Aanvang:     20.00 uur (koffie/thee vanaf 19.30 uur)
Kosten:        vrijwillige bijdrage
Aanmelden: vóór 5 februari 2017 bij Marja de Winter (marjadewinter@solcon.nl) of                        Marry Kafoe (tel. 614578  of e-mail: w.kafoe@kpnmail.nl)

Indien vervoer gewenst is, dan kan dit ook bij Marry Kafoe opgegeven worden.

Reacties zijn gesloten.